Vraag vrijblijvend een offerte aan

REFERENTIES

Hoe werkt het?

Klinkt uitdeuken zonder spuiten
te mooi om waar te zijn?

Als u met uw auto een flinke blikschade oploopt dan zal de dag waarop het gebeurt niet tot de prettigste van de week behoren. Aan de andere kant staat u voor een voldongen feit: uw auto moet naar de garage en/of het auto herstelbedrijf. In veel gevallen zult u dat als overkomelijk ervaren en nagaan wat er bij de verzekering te halen valt. Mogen wij u een advies geven? Lees ook de andere pagina's van deze website zodat u volledig op de hoogte raakt van de mogelijkheden, de gunstige prijzen en hoe het systeem werkt. Ook bij grotere deuken!

Uitdeuken zonder spuiten bestaat echt

Het is een nieuwe maar al inmiddels beproefde techniek die een deukje laat verdwijnen zonder dat er spuitwerk aan te pas komt. Men noemt dit restyling mede omdat het plaatwerk zijn oorspronkelijke weergave terugkrijgt. Maar er is nog meer. Uw portemonnee wordt voor tussen de 50% en 75% ontzien in vergelijking met schadeherstel bij een autospuiter. Natuurlijk wordt u niet blij van deze relatief kleine schade omdat uw ogen dat verdraaide deukje iedere keer zullen weer waarnemen.

Een deukje herstellen zonder plamuur

Uw auto ziet er verzorgd uit en tot voor kort was er geen schade aan de carrosserie te herkennen. Maar dan ziet u ineens een deukje. Een ellendig klein deukje in uw glanzende auto en natuurlijk zonder afzender. Uw chagrijn neemt hinderlijke vormen aan want u gaat ervan uit dat de herstelkosten in geen enkele verhouding staan tot de schade. Een eerste deukje maakt de weg vrij voor meerdere, ongeacht of het veroorzaakt is door uzelf of door anderen. Deze ervaring heeft een nadeel en een voordeel. Het nadeel is dat uw dag naar de knoppen is, het voordeel dat u nu kennis neemt van de nieuwste en voordeligste hersteltechniek.

Uitdeuken zonder spuiten
is wel voorbehouden aan de vakman

D&G Auto restyle heeft de ervaring en de vakkennis in huis om een dergelijk deukje of meerdere deukjes, zoals bij hagelschade, feilloos weg te werken. De eerlijkheid gebiedt te vermelden dat de lak onbeschadigd moet zijn gebleven. Dat is bij de meeste deukjes echter wel het geval. Bovendien bent u ook geen dagen uw auto kwijt en vaak kunt u er zelfs op wachten tot de reparatie klaar is. Het komt u misschien wat onwerkelijk voor, maar de ontwikkelingen in de hersteltechniek staan niet stil en daar kunt u nu al van profiteren.

TOP